кърлежи - Разберете как точно да убиете кърлежи

Кърлежите стават част от група, идентифицирана като членестоноги, които са безгръбначни с външна скелетна система, фракционно тяло, както и ставни придатъци. Те имат способността да предават инфекции като лаймска болест. Състоянието на Лайм е възпалително заболяване, което въздейства на хора, а също и на домашни любимци, а също така предизвиква пробиви, анемия, подуване, висока температура, мигрена, а също и умора. Обикновено кърлежите се откриват в тревисти райони или живи плетове, където те се свързват с кожата на гостоприемник, обикновено или хора или животни, и захранват кръвта за хранителни вещества. Понякога те могат да се появят вътре в резиденции чрез пълзене през дупки, а също и счупвания. От съществено значение е да се почисти зоната, както и да се прилага антибиотичен лосион, за да се сведе до минимум признаците и симптомите, ако е ухапан от кърлеж. Консултирайте се с лекар за допълнителни алтернативи за лечение, ако се появят тежки реакции.

Примери за типични кърлежи се състоят от семена кърлежи, кафяви кучешки кърлежи, еленови кърлежи, кърлеж с единична звезда, а също и американски кучешки кърлеж. Кафявият домашен любимец е открит в цяла Съединените щати, както и най-вече яде кучета, докато еленът, също наричан чернокракият кърлеж, обикновено се намира заедно с фуражи и пътеки както за хора, така и за домашни любимци. При домашните любимци те причиняват анемия, парализа, както и пренасят други заболявания. Предаването на инфекция към гостоприемника е резултат от прехвърлянето на токсични вещества от слюнката на кърлежите в гостоприемника. Кърлежите могат да се увеличат бързо, а заразата може да съпътства няколко видими признака, което прави значително предизвикателство за премахване на кърлежите.

Контролът на кърлежите е необходим за спиране на инвазия в къщата. Най-ефективното средство за избягване на свързването на кърлежите с кожата, както и влизането в къщата ви, е да облечете дълги ръкави, докато се разхождате по гористи или тревисти площи, както и да прилагате средства за защита срещу насекоми. Прикриването на всякакъв вид разцепления около къщата ви, монтирането на дисплеи извън прозорците, редовното преместване на двора, почистването на разхвърляни площи около дома и също елиминирането на излишния дървен материал са всички ценни методи за контрол на кърлежите.

Разбирането как да се премахнат кърлежите също е важно. Извън дома химичните лечения са ефективни за премахване на кърлежи. Когато се отървете от кърлежите, станете предизвикателни или се появи заразяване, обадете се на специализиран оператор за контрол на вредителите, който да използва експертна терапия, както и да елиминира напълно кърлежите.

Кърлежите могат да се окажат проблем с бъгове в къщата ви, а също и задния двор. Има някои средства за премахване на кърлежи, за да се премахнат тези проблеми, както и да се избегнат в бъдеще.

Посетете тази връзка, за да научите повече за кърлежи.

За вашия домашен любимец поддържайте предложените процедури за лечение на кърлежи. Не чакайте твърде дълго, за да предложите на вашия домашен любимец правилна терапия с кърлежи. Освен това се уверете, че те не се движат в прекалено скъпа морава или различни други места, каквито биха били кърлежите.

Вътре в жилището, след като семейният домашен любимец действително е бил обработен, както и измит, почистете каквото и да било. Вариантът на качеството на храната трябва да е безопасен за домашни любимци, но може да се повлияе на куче, което вдишва твърде много.

Отвън коси всичко хубаво, както и кратко. Кърлежите искат дълъг, висок костенурка, където могат да се прикрият. След това напръскайте двора или с диатомитна пръст, или с по-вреден спрей. , ако отидете със спрея, пазете домашните си любимци от двора нагоре, докато не изсъхне за няколко дни .. Помислете дали имате проблем с гризачи на тревата. Гризачите носят кърлежи. Ако премахнете кърлежите, но има гризачи, кърлежите ще се върнат. Проблемът с гризачите може да е остатъчната причина за проблеми с кърлежите, които не искате.

Примери за типични кърлежи включват семена кърлежи, кафяви кучешки кърлежи, еленови кърлежи, самотен знаменитост кърлеж и американски кърлеж за домашни любимци. Когато се отървете от кърлежите стане трудно или настъпва инвазия, обадете се на експерт по борбата с вредителите, който да използва професионална терапия и също така да се отървете изцяло от кърлежите.

За вашето животно продължете предлаганите лечения с кърлежи. Не чакайте също дълго, за да дадете на семейния си домашен любимец подходяща терапия с кърлежи. Ако елиминирате кърлежите, но имате плъхове, кърлежите ще се върнат.

Tags: видове кърлежи, как да се предпазим от кърлежи, кърлежи видове, кърлежи представителни видове, препарат за кърлежи, препарат против кърлежи, препарати против кърлежи за тревни площи, против кърлежи, пръскане против кърлежи, пръскане срещу кърлежи, унищожаване на кърлежи

Comments